Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, orantılı fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın ehil olduğu vadi ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın yahut müstacel hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre hiç kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Bu baplar gerçek olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kolu müstacel yangın kapısı durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yetişmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Panik amerikan bar sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Report this wiki page